BÄVERN 48 i Branäs


Sommarvy.jpg Sommarvy1.jpg bergsvy.JPG Utifrån.jpg

 


Information

STUGAN

STUGANS LÄGE I BRANÄS
Stugan är belägen i Branäs i norra Värmland med skidbackar på ena sidan och Klarälven på andra sidan. Under vintern har du närhet till slalombackar med gondollift och barnområdet Sydpolen. På sommaren är det fisketurer, bärplockning, kanotturer, och bad som är i fokus.


STUGANS UTFORMNING
Stugans 65 kvm är fördelade på storstuga med köksdel, två sovrum, badrum med bastu, samt hall på nedre plan. På övre plan "loftet" finns fyra sovplatser. Det finns även en ihopfällbar säng. Det finns totalt 9+1 sovplatser i stugan. Utomhus finns låsbart skidförråd, privat parkering samt en altan.Det finns också en grill. Nya element har satts in i stugan under hösten 2017.


STORSTUGA MED KÖKSDEL
Köksdelen rymmer allt du kan önska dig för en bekväm semester. Utöver spis och ugn, kyl med frys och diskmaskin finns även mikrovågsugn, kaffebryggare, vattenkokare, brödrost, elvisp och våffeljärn.
I storstugan finns köksbord med sittplatser, (barnstol finns). I storstugan finns också en mysig soffhörna med kabel-TV. TV:n är nyinsatt 2017 Dessa kanaler finns:
Svt1, Svt2, TV3, TV4, Kanal5, Eurosport, Nrk1, Dr1, Mtv, Cartoon Network, Discovery, TV2 Norge, Svt24, Barnkanalen, Branäs Intern-TV med radio.


BADRUM MED BASTU
I badummet finner du duschen och dörren till bastun. Dörren till bastun är i rökfärgat glas, även duschväggarna är i glas. Det finns gott om hyllor i badrummet.


HALL
I hallen finns plats för hjälmar och ytterkläder. Det finns både värmeskåp och pjäxvärmare.


SOVRUM PÅ NEDRE PLAN
På nedre plan finns två sovrum. Båda sovummen har fått nya sängar 2017, ett av sovrummen finns en dubbelsäng och i det andra sovrummet finns en familjevåningssäng. I båda rummen finns garderober. Det finns även en ihopfällbar babysäng samt en hopfällbar vuxensäng. (sänglinne ingår ej).


LOFT
Det trevliga loftet rymmer två våningssängar med fyra sovplatser. Det finns också TV på loftet.


RÖKFRITT
Stugan är rökfri och husdjur är ej tillåtna. Detta för alla våra gästers trevnad.


AVSTÅNDSTABELL

Till Branäs centrum och gondoliften ca 100 meter
Till Sysslebäck ca 9 km
Till Likenäs ca 12 km
Till Karlstad ca 170 km
Till Stockholm ca 440 km
Till Göteborg ca 390 km
Till Malmö ca 679 km
Till Oslo ca 220 km


 

Gästinfo

Vi välkommnar den nya säsongen och ett uppdaterat Branäs, fler backar och en ny lift, storknappen! Hoppas på mer snö än i fjol och att corona drar något gammalt över sig! Oavsett så är ni varmt välkomna att boka stugan, för åka skidor det ska vi!

9 okt 2020

__________________________

 

Gästinfo

Vilken märklig säsong vi lämnar bakom oss, lite snö och sedan kom pandemin. Det ska bli skönt när allt är som vanligt igen. Förhoppningsvis redan till jul. Vi säger tack till alla våra gäster och välkomen åter. Men först en lång härlig sommar!

8 maj 2020

__________________________

 

Gästinfo

Julen och nyår är redan över, känns som tiden går i raketfart! Stugan är rejält bokad, men de finns fortfarande några lediga perioder. Branäs jobbar hårt och har i stort sett alla backa öppnade redan, åh vi längtar tills det blir vår tur i stugan! Obs glöm inte att skriva i gästboken, det är så roligt att läsa!

2 jan 2020

__________________________

 

Gästinfo

Vi älskar Branäs på vintern men även sommare är uderbar, klarälven, bärplockning, långa promenader i underbar natur...Hör av er om ni vill boka stugan!

3 aug 2019

__________________________

 

Gästinfo

November redan och kanonerna går för fullt i Branäs. Själva har vi åter upgraderat stugan. Denna gång med en ny soffa. Vi är så nöjda. Bilder kommer så småningom upp i bildgalleriet. Men ni som ska till stugan kan redan nu njuta av tanken att sitta i en ny härlig soffa när ni myser på kvällarna!

3 nov 2018

__________________________

 

Gästinfo

September närmar sig och förberedelserna är i full gång i branäs, just nu arbetas det febrilt på att dra in fiber i stugan. Och visst älskar vi att åka skidor dagen lång, men viss kan det vara najs att koppla av med en bra film på kvällen. Välkommen säger vi till möjlighet till att ha Wifi, säg till att du vill boka det när du bokar din vistelse! Har du inte bokat stuga än, kolla bokningsvyn, det fyller på men än finns det gott om lediga tider!

31 aug 2018

__________________________


Klicka här för att skicka ett e-Mail

Copyright 2015 All rights reserved ©