BÄVERN 48 i Branäs


Sommarvy.jpg Sommarvy1.jpg bergsvy.JPG Utifrån.jpg
 


Information

STUGAN

STUGANS LÄGE I BRANÄS
Stugan är belägen i Branäs i norra Värmland med skidbackar på ena sidan och Klarälven på andra sidan. Under vintern har du närhet till slalombackar med gondollift och barnområdet Sydpolen. På sommaren är det fisketurer, bärplockning, kanotturer, och bad som är i fokus.


STUGANS UTFORMNING
Stugans 65 kvm är fördelade på storstuga med köksdel, två sovrum, badrum med bastu, samt hall på nedre plan. På övre plan "loftet" finns fyra sovplatser. Det finns även en ihopfällbar säng. Det finns totalt 9+1 sovplatser i stugan. Utomhus finns låsbart skidförråd, privat parkering samt en altan.Det finns också en grill. Nya element har satts in i stugan under hösten 2017.


STORSTUGA MED KÖKSDEL
Köksdelen rymmer allt du kan önska dig för en bekväm semester. Utöver spis och ugn, kyl med frys och diskmaskin finns även mikrovågsugn, kaffebryggare, vattenkokare, brödrost, elvisp och våffeljärn.
I storstugan finns köksbord med sittplatser, (barnstol finns). I storstugan finns också en mysig soffhörna med kabel-TV. Dessa kanaler finns:
Svt1, Svt2, TV3, TV4, Kanal5, Eurosport, Nrk1, Dr1, Mtv, Cartoon Network, Discovery, TV2 Norge, Svt24, Barnkanalen, Branäs Intern-TV med radio. Storstugan fick nytt gplv 2022.


BADRUM MED BASTU
I badummet finner du duschen och dörren till bastun. Dörren till bastun är i rökfärgat glas, även duschväggarna är i glas. Det finns gott om hyllor i badrummet.


HALL
I hallen finns plats för hjälmar och ytterkläder. Det finns både värmeskåp och pjäxvärmare. Nytt golv las in 2022


SOVRUM PÅ NEDRE PLAN
På nedre plan finns två sovrum. I ett av sovrummen finns en dubbelsäng och i det andra sovrummet finns en familjevåningssäng. I båda rummen finns garderober. Sovrummen är renoverad 2022, med nya golv och nymålade väggar. Det finns även en ihopfällbar babysäng samt en hopfällbar vuxensäng. (sänglinne ingår ej).


LOFT
Det trevliga loftet rymmer två våningssängar med fyra sovplatser. Det finns också TV på loftet.


RÖKFRITT
Stugan är rökfri och husdjur är ej tillåtna. Detta för alla våra gästers trevnad.


AVSTÅNDSTABELL

Till Branäs centrum och gondoliften ca 100 meter
Till Sysslebäck ca 9 km
Till Likenäs ca 12 km
Till Karlstad ca 170 km
Till Stockholm ca 440 km
Till Göteborg ca 390 km
Till Malmö ca 679 km
Till Oslo ca 220 km


 

Gästinfo

Snart börjar det nya året, 2024. Vi filar på våra nyårslöfte och kan lova att vi ska åka skidor och njuta i stugan.Redan nu är det mycket snö, nästan alla backar är öppna och vill du åka längd finns det på berget, ta bilen eller gondolen upp. Återigen varmt välkomna till vintersäsongen 2024.

28 dec 2023

__________________________

 

Gästinfo

Vi välkomnar alla våra gäster till en ny säsong i Branäs. Ni är välkomna att boka på branäs hemsida.

6 aug 2023

__________________________

 

Gästinfo

Vi välkomnar alla våra gäster till en ny säsong i Branäs. I år kommer ni möte en renoverad stuga, vi har lagt nytt golv i storstuga och hall och i de båda sovrummen. Vi har även målat om i sovrummen. Vi längtar tills vi kommer dit och kan njuta av årets säsong i en nyrenoverad stuga!Stugan är mer eller mindre fullbokad till v12 men sedan finns det lediga perioder, och det är ju underbart att njuta i backen när solen börjar värma på ett vårlikt sätt.

4 jan 2023

__________________________

 

Gästinfo

Vi välkommnar den nya säsongen och ett uppdaterat Branäs, fler backar och en ny lift, storknappen! Hoppas på mer snö än i fjol och att corona drar något gammalt över sig! Oavsett så är ni varmt välkomna att boka stugan, för åka skidor det ska vi!

9 okt 2020

__________________________

 

Gästinfo

Vilken märklig säsong vi lämnar bakom oss, lite snö och sedan kom pandemin. Det ska bli skönt när allt är som vanligt igen. Förhoppningsvis redan till jul. Vi säger tack till alla våra gäster och välkomen åter. Men först en lång härlig sommar!

8 maj 2020

__________________________

 

Gästinfo

Julen och nyår är redan över, känns som tiden går i raketfart! Stugan är rejält bokad, men de finns fortfarande några lediga perioder. Branäs jobbar hårt och har i stort sett alla backa öppnade redan, åh vi längtar tills det blir vår tur i stugan! Obs glöm inte att skriva i gästboken, det är så roligt att läsa!

2 jan 2020

__________________________

 

Gästinfo

Vi älskar Branäs på vintern men även sommare är uderbar, klarälven, bärplockning, långa promenader i underbar natur...Hör av er om ni vill boka stugan!

3 aug 2019

__________________________