BÄVERN 48 i Branäs


Sommarvy.jpg Sommarvy1.jpg bergsvy.JPG Utifrån.jpg

 


Information

STUGAN

STUGANS LÄGE I BRANÄS
Stugan är belägen i Branäs i norra Värmland med skidbackar på ena sidan och Klarälven på andra sidan. Under vintern har du närhet till slalombackar med gondollift och barnområdet Sydpolen. På sommaren är det fisketurer, bärplockning, kanotturer, och bad som är i fokus.


STUGANS UTFORMNING
Stugans 65 kvm är fördelade på storstuga med köksdel, två sovrum, badrum med bastu, samt hall på nedre plan. På övre plan "loftet" finns fyra sovplatser. Det finns även en ihopfällbar säng. Det finns totalt 9+1 sovplatser i stugan. Utomhus finns låsbart skidförråd, privat parkering samt en altan.Det finns också en grill. Nya element har satts in i stugan under hösten 2017.


STORSTUGA MED KÖKSDEL
Köksdelen renoverades under sommaren 2015 och rymmer allt du kan önska dig för en bekväm semester. Utöver spis och ugn, kyl med frys och diskmaskin finns även mikrovågsugn, kaffebryggare, vattenkokare, brödrost, elvisp och våffeljärn.
I storstugan finns köksbord med sittplatser, (barnstol finns). I storstugan finns också en mysig soffhörna med kabel-TV. TV:n är nyinsatt 2017 Dessa kanaler finns:
Svt1, Svt2, TV3, TV4, Kanal5, Eurosport, Nrk1, Dr1, Mtv, Cartoon Network, Discovery, TV2 Norge, Svt24, Barnkanalen, Branäs Intern-TV med radio.


BADRUM MED BASTU
Badrummet är renoverat hösten 2015 med ny bastudörr i rökfärgat glas samt nya duschväggar i glas. Det är också insatt ny spegel och nya hyllor.


HALL
I hallen finns plats för hjälmar och ytterkläder. Det finns både värmeskåp och pjäxvärmare.


SOVRUM PÅ NEDRE PLAN
På nedre plan finns två sovrum. Båda sovummen har fått nya sängar 2017, ett av sovrummen finns en dubbelsäng och i det andra sovrummet finns en familjevåningssäng. I båda rummen finns garderober. Det finns även en ihopfällbar babysäng samt en hopfällbar vuxensäng. (sänglinne ingår ej).


LOFT
Loftet har renoverats under somamren 2015 och fått nytt golv i grått ekmönster.Det finns fyra sovplatser på loftet. Det finns också TV på loftet.


RÖKFRITT
Stugan är rökfri och husdjur är ej tillåtna. Detta för alla våra gästers trevnad.


AVSTÅNDSTABELL

Till Branäs centrum och gondoliften ca 100 meter
Till Sysslebäck ca 9 km
Till Likenäs ca 12 km
Till Karlstad ca 170 km
Till Stockholm ca 440 km
Till Göteborg ca 390 km
Till Malmö ca 679 km
Till Oslo ca 220 km


 

Gästinfo

Vi älskar Branäs på vintern men även sommare är uderbar, klarälven, bärplockning, långa promenader i underbar natur...Hör av er om ni vill boka stugan!

3 aug 2019

__________________________

 

Gästinfo

November redan och kanonerna går för fullt i Branäs. Själva har vi åter upgraderat stugan. Denna gång med en ny soffa. Vi är så nöjda. Bilder kommer så småningom upp i bildgalleriet. Men ni som ska till stugan kan redan nu njuta av tanken att sitta i en ny härlig soffa när ni myser på kvällarna!

3 nov 2018

__________________________

 

Gästinfo

September närmar sig och förberedelserna är i full gång i branäs, just nu arbetas det febrilt på att dra in fiber i stugan. Och visst älskar vi att åka skidor dagen lång, men viss kan det vara najs att koppla av med en bra film på kvällen. Välkommen säger vi till möjlighet till att ha Wifi, säg till att du vill boka det när du bokar din vistelse! Har du inte bokat stuga än, kolla bokningsvyn, det fyller på men än finns det gott om lediga tider!

31 aug 2018

__________________________

 

Gästinfo

Äntlingen är det öppet i Branäs! I år är fler backar än någonsin öppna redan v1. Vi har åter uppgraderat vår stuga denna gång med med nya elementen i sovrummen, i badrummet och i köket, så nu kommer det vara riktigt varmt och gott i stugan. Välkomna alla årets gäster!

2 jan 2018

__________________________

 

Nu är vi snart inne i november och det känns för kvällarna blir både mörkare och kallare. Jag hoppas snön kommer tidigt i år och lyser upp lite. Stugan börjar bokas upp men det finns fortfande gått lediga perioder. Själva ska vi dit om några veckor och fixa lite innan säsongen drar igång!

20 oktober 2017

__________________________

 

Nu hr vi varit några härliga dagar i Branäs. Vi har satt in nya sängar i sovrummen nere, kolla bildgalleriet! Men lite annat hann vi också med bland annat en tur ner till klarälvens underbara strand och så fika på "Naturpralinen" i Sysslebäck!

8 juli 2017

__________________________

 

Även sommartider är härliga i Branäs. Själva åker vi dit v27 eller v28 för att fixa och dona. Vi ska byta ut våningsängen i ena sovrummet nere. Tänkte sätta dit en familjevåningssäng istället. Sedan blir det lite småfix också

11 juni 2017

__________________________


Klicka här för att skicka ett e-Mail

Copyright 2015 All rights reserved ©